ambassadörer

Många barn och unga som har upplevt våld i hemmet uppger att det har varit värre att leva med oron, kränkningarna och hoten när ena vårdnadshavaren blivit slagen än att själva bli slagna. Forskning påvisar att när ena vårdnadshavaren blir misshandlad är det vanligt att barn känner sig otillräckliga, ensamma och rädda.

SE BARNENs ambassadörer utgörs av ungdomar som själva har erfarenhet av våld i hemmet. De är både killar, tjejer, ensambarn, syskon, studenter, arbetande, i relationer, singlar och är därtill geografiskt utspridda i hela landet.  Här kan du läsa mer om våra ambassadörer och höra deras berättelser. På respektive ambassadörs sida hittar du länkar till deras respektive vlogg-avsnitt. Dela dem gärna!

"JONNA"

I Jonnas första avsnitt pratar hon om vad våld i hemmet har inneburit för hennes välmående och person – såväl i barndomen som in i vuxenlivet.
Läs mer och se avsnitten här

ISABELL

Isabell gör comeback!
Läs mer och se avsnitten här

"FRIDA"

"Frida" heter egentligen något annat. I vloggen berättar hon om hur det är att leva med skyddad identitet och hur en vågar börja berätta.
Läs mer och se avsnitten här

FELICIA

Felicia är huvudrollsinnehavare i filmen My Life My Lesson. Tillsammans med sina småsyskon har hon bott på många olika boenden.
Läs mer och se avsnitten här