ambassadörer

MIN STORYs unga ambassadörer har själva levt med våld under sin uppväxt. Vissa av dem har själva blivit slagna. De flesta säger att det har varit värre att leva med oron, kränkningarna och hoten när ena föräldern blir slagen än att själv bli slagen. När ens förälder blir slagen känner många sig otillräckliga, ensamma och rädda. Det finns forskning som stöder att även många andra barn och unga upplever det på samma sätt.

Här kan du läsa mer om oss och höra våra berättelser. Bakom varje personporträtt finns en hel människa, men vi pratar kanske bara om någon specifik situation. Vissa av oss kommer du att få följa över en längre tid, medan andra är med i några enstaka avsnitt.

Våra ambassadörer är modiga som vågar berätta om sina känslor och erfarenheter av våld i hemmet. Därför ber vi dig att värna om våra ambassadörer. På respektive ambassadörs sida hittar du länkar till deras vlogg-avsnitt. Titta och dela dem gärna i lämpliga forum!

Känner du igen dig i våra berättelser och behöver hjälp? Mår du dåligt över att någon i ditt hem är våldsam? På den här sidan hittar du mer information.

"JONNA"

I Jonnas första avsnitt pratar hon om vad våld i hemmet har inneburit för hennes välmående och person – såväl i barndomen som in i vuxenlivet.
Läs mer och se avsnitten här

ISABELL

Isabell gör comeback!
Läs mer och se avsnitten här

"FRIDA"

"Frida" heter egentligen något annat. I vloggen berättar hon om hur det är att leva med skyddad identitet och hur en vågar börja berätta.
Läs mer och se avsnitten här

FELICIA

Felicia är huvudrollsinnehavare i filmen My Life My Lesson. Tillsammans med sina småsyskon har hon bott på många olika boenden.
Läs mer och se avsnitten här